Tack så hämst mycket

När vi åkte buss idag så hände det något otrevligt, när jag steg av bussen så märkte jag att jag hade glömt handväskan på bussen….HJÄLP……

Springer upp till hållplatsen för att stoppa bussen när den går ”tillbaka”. Inser att om 1 timme så går bussen förbi här och då är det ju inte säkert att det är den samma buss. F…N. Det fanns ju ändå inga pengar i plånboken med det är ju dessa kort man har så man måste spärra och fixas det skulle ju bli ett sådant jobb tänkte jag.

Måste ju komma in i lägenheten så kan jag ju ringa sedan om väskan (nycklarna är i väskan) bestämmer mig för att ringa då till Fredrica som var hos sin mamma, hon har nyckeln hem för en gång skull. Vilken tur ja hadde tänkte jag, ringer dit och hon skulle komma på cykeln sa hon. Ok nu kommer jag ju in. Men då ringer det på min mobil och ett okänt mobil nummer, jo det var chaffisen från bussen. phu vilken tur. Han stannade på hållplatsen jag stod på så fick jag min väska. Tack gode gud för att det finns ärliga människor.

Tack så mycket igen busschaffören på LLT Buss 1 till hertsön vid 17:30 från stan.

/ Anna

Annonser

Om annasohana

Mitt lilla liv som 3½ barnsmamma. Jag är gift, Jag tycker om att prata. Är en dyslexier som vill skiva allt som är i min liv. Jag myser när det är 25 grader ute i solen & minst 42grader i badkaret. Älska värmen, solen, regnet & snöflingorna som faller från skyn.

Publicerat på 2007/08/14, i Mina händelser, Mitt liv, Resor. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Anna Färeby

    Ursch vad hämst, inte kul, men tur att du fick tillbaks den. Det är så mycket jobb med allt spärrande av kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: