Fredrica kom hem…….

Kuckellikuuuuuu

Snart så är det Påsk eller vad nu man skall säga… Ägg ätar tid 😉

Det känns som att i morgon är det påsk, för mig är det påsklov. Jonathan och Thea har varit lediga från dagis idag, det har gått bra fast att min kropp är som den är. Gubben har kommit hem från Ö-tårneå. Nu sitter jag och väntar på att Fredrica oxå skall komma hem, det är så länge sedan jag har hört hennes röst, skratt & ”Annnnaaaaa……”, sett hennes leende, ser hennes lek med syskonen & ser hennes kärlek mot mig och syskonen.

Fredrica har inte varit här på länge, hon var här förrförra helgen, vet inte när hon kommer heller, vet inte om hon kommer att fira påsk med OSS. Fast hon skall ju vara här på helgen, men när det går denna jävla magsjukan överallt så har det drabbat mammassida en släng av likande, kan inte säga magsjuka för jag vet inte men de mår dåligt och lilla F har haft magsjuka. Så det är ju klart vi vill ju inte ha mera sjukdommar så Urban & I bestämde att hon får stanna tills de har frisknat till och inte är ”smittosamma”, vi får väl se när det blir 😦 

Detta att vänta och inte veta är inte roligt och jag vet att Fredrica lider att inte få trägga mig och pappas familj, när Urban pratade med henne första gången så hörde jag att hon blev ledsen över inte få komma över, men hon är stor och förstår mycket väl, Fredrica är en smart tjej, hon har börjat se med vuxna ögon och frågar mig mycket varför de beter sig så mot mig osv. Då säger jag välkommen till min värld. Nä snart så blir det säng för mig, det svider i mina ögon och jag är trött. 

Annonser

Om annasohana

Mitt lilla liv som 3½ barnsmamma. Jag är gift, Jag tycker om att prata. Är en dyslexier som vill skiva allt som är i min liv. Jag myser när det är 25 grader ute i solen & minst 42grader i badkaret. Älska värmen, solen, regnet & snöflingorna som faller från skyn.

Publicerat på 2008/03/20, i Barnen, Fredrica, Jonathan, Känslor, Kärnfamilj, mamma & pappa förhållande, Mina händelser, Mitt liv, Pappa, Påsk, Thea. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. hej Anna

    jag har läst inleget ”fredica kom hem ” jag vill bara seja att jag blev väldit röd av dina fina ord och utryk.
    och att jag saknarer väldit myck och hopas vara hema på söndag.

    jo en ska till du hade rätt fösta gånen jag och pappa pratade i telefån så grät jag men fösökte att prata så når malt såm möjligt,det kendes liksåm leteare då om du försår.

    många kramar frdrica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: